Maailmamood jõuab meile hilinemisega ehk uus krunnimüts

Hämmastav on jälgida, kuidas mujal maailmas popid olnud asjad jõuavad lõpuks ka Eestisse, aga kahe-kolmeaastase nihkega. Teemat tuletab iga päev meele Google Analytics, mille andmetel käib peaaegu iga päev keegi minu Pinteresti postitust lugemas. Ma kirjutasin selle postituse aastal 2013. ja kaalun tõsiselt inimeste eksitamise lõpetamist ehk postituse kustutamist. Pinterest on muidugi alles ja töötab endiselt, aga selle ülesehitust ja välimust on vahepeal juba mitu-setu korda muudetud. Kusjuures mulle see viimane üldse ei meeldi. Teisalt tundub, et eestikeelsest sotsiaalmeediaalasest kirjandusest on endiselt puudus.

Teine asi, mis kohe meelde tuleb, on tutiga mütsid. Kui ise triibulisi tutimüts tegin ja neile lõngajääkidest ka tutid külge panin, siis ei tahtnud neid keegi. Siis olid moes niisama ludumütsid. Nüüd, mõned aastad hiljem,  on järsku kõigil tutimüts. Küll mitte värvilised.

Ja nüüd kudusin prooviks praegu maailmas väga poppe krunnimütse ja võtsin julguse ka neid kohe avaldada, mitte veel paar aastat plastkastis hoida. Hetkel on huvi loomulikult leige, aga hetkel ongi vale aeg uusi mütse soetada. Selleks on sügis.

Esimene krunnimüts sai kootud endale ja olen sellega ka juba mõnda aega õues käinud. Mina iseenesest pole sihtgrupp, sest patsi mul ei ole ja seega täit efekti välja ei tule. Ma modellina pole ma ise kõige sobivam. Aga müts oli nagu müts ikka. Päris külmaga mina pähe ei paneks, aga selleaastase kehva suusailmaga talvega kärab küll. Nii et hoidke silm peal. Ükskord jõuab see mood meile ka niikuinii 😀

Need krunnimütsid on ka hetkel kõik saadaval. Nii Etsys, kui ka minu käest otse küsides.

krunnimüts

Share

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.