Vilnil – Vilniuse illusioonide muuseum

Käisin ma ju novembris täiesti ihuüksi Vilniuses ja millegipärast läksin ka üksi sealsesse  illusioonid muuseumist Vilnil ning lubasin sellest teha isegi eraldi postituse 😀

Mida veel Vilniuses näha saab, saab lugeda varasematest postitustest:

Nädalalõpp Vilniuses

Vilnius, mida siis vaadata?

Tulin Vilniusest Eestisse viimase Luxexpressi bussiga, mis väljub kell 11. Kuna Vilnil on isegi pühapäeval lahti kella üheksani, jätsin selle oma linnavaatlusplaanides viimaseks. Pärast väike söök  Talutti Bakes ń´ Shakes söögikohas ja bussi magama.

Vilnil asub ilusti vanalinnas ehk on väga hea ligipääsetavusega. Pilet maksab täiskasvanutele 10€ ja lapsed alla 7 saavad tasuta. Maja on lahti iga päev 10-21.
Vilnil

Ühesõnaga mitu korrust täis optilisi illusioone. Osad sellised, mida meil nähtud kas Ahhaas, Energia avastuskeskuses või tagurpidi majas, mõni teine suutis üllatada ka.

Ma ei tea, kas seepärast, et olin üksi või seal ongi nii, aga piletiraha eest sain omale kaasa ka giidi, kes rääkis iga asja juures triki lahti ja tegi meeletus koguses pilte. Vahepeal kasutasime Google tõlget ka, aga jutud said räägitud. Seega, kui kunagi peaks tagasi juhtuma, siis ma oskan asju seletada ka ilma manuaali lugemata.  Pärast võis veel omal käel piiramatult ringi vahtida. Kõike ikka selleks, et ma teile siin seda kohta tutvustada saaks 😀

Ühesõnaga palju pilte ja vähe juttu. Aga vaadake, ehk tekitab huvi.

Floresseeruv sein

Kumb on suurem?
RBG

Share

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.