#pk30 – 17. päev – 30 fakti minust

 1. Ma ei tea, mis värvi mu loomulikud juuksed on. Esimesed ja viimased keemilised lokid tegin keskkoolis ehk siis üheksakümnendate keskel. Kuna juuksed olid pikad ja rasked, siis korralikke lokke sisse ei jäänudki. Selle peale värvisin juuksed blondiks ja olen vaheldumisi olnud blond, must, pruun, oranž, punane jne.
 2. Ma olen viimsed kolm aastat lakkinud oma küüsi geellakiga.
 3. Mul on nõrkus värvide vastu (värvilised riided, värviline kodu). Seetõttu tunnen tihti, et ma elan ja olen vales kohas.
 4. Mul on nõrkus ametüsti vastu. Tõenäoliselt peale seda, kui sain Soomes ametüstikaevanduses käia.
 5. Mul on viiest varbast kolm ühepikkused.
 6. Ma olen Tallinnas elanud umbes 20 aastat, aga sündinud, kasvanud, koolis käinud olen ma Hiiumaal ja mitte Kärdlas.
 7. Ma olen elu aeg tahtnud programmeerijaks saada. TTÜ Informaatikasse ma aga sisse ei saanud ja hiljem on lähikondsed ja sõbrad selle plaani jaoks liiga vanaks pidanud. Siiski loodan selle unistuse kunagi veel täita.
 8. Mul on tehnikateaduse magistrikraad ehk ma võiks oma nime ette kirjutada MSc.
 9. Ülikooli ajal pidin ma peaaegu üliõpilasesinduse kaudu suveks Prantsusmaale minema, aga sealne kontakt hüppas viimasel hetkel alt ära. Mul olid isegi sõnaraamatud ostetud ja mõni sõna selge.
 10. Ma olen osalenud TTÜ missivalmistel. Muude taoliste ürituste jaoks olen ma  aga liiga lühike.
 11. Ma olen kooli kõrvalt töötanud Decoltes, Venus clubis, Ratsu baaris, Monte Carlo kasiinos.
 12. Mul on enne oma praegust abikaasat olnud kaks pikemat suhet.
 13. Ma abiellusin 30-aastaselt ja hetkel jookseb üheksas abieluaasta.
 14. Minu neiupõlve perenimi oli Lepik.
 15. Oma esimese lapse sain 31-aastaselt.
 16. Mõlemad minu sünnitused olid kiired ja võib öelda, et kerged. Esimese lapsega sain sünnitusmajas olla enne lapse sündi kõigest 20 minutit, teisega olin juba targem ja läksin varem ehk siis minu puhul mingi korrapärane valude vahe ei kehti.
 17. Mulle ei meeldi väga beebid ja väikelapsed. 2+ on juba ok.
 18. Minu viimane töökoht oli Eesti Kohtuekspertiisi Instituut.
 19. Mul on antud  Venemaal alpinismis III järk. Selleks pidi kaks aastat alpilaagris käima ja päris mitu tehnilist mäge vallutama.
 20. Minu kõrgusrekord on natuke üle 6000 m.  Selleks pidi käima Himaalaja mäestikus.
 21. Ma ei ole praegu esimest korda elus oma kehakaaluga üldse rahul. Tegelikult mul pole kaalu ja ma numbrit ei tea, aga 11 aastat tagasi ostetud suusapüksid ei lähe igal juhul enam jalga. Vihje, et aeg on uued suusapüksid osta 😀
 22. Ma ei suuda juua päevas 2 liitrit vett. Ma olen korduvalt alustanud, kugistanud, vägistanud ja jõudnud isegi 1,5-liitrini päevas ja langenud jälle algusesse, sest mingit harjumust ega vajadust ei tekkinud isegi kahe kuuga.
 23. Minu lemmikburger on tex-mex burger Dinerist.
 24. Mu lemmik kommid on Raffaellod.
 25. Mulle meeldivad rummikokteilid  ja kohvi kõrvale Calvadost limpsida.
 26. Mulle meeldib saunas käia. Meil on korteris saun ja me käime seal igal laupäeval (kui muidugi kodus oleme).
 27. Ma tahaks vahel ööklubisse tantsima minna, aga ei tunne enam kedagi, kes kaasa tuleks.
 28. Ma pean öösel saama vähemalt 8 tundi magada.
 29. Kõige suurema emotsiooniga Eestimaa paigad on olnud Obinitsa ja Piirissaar.
 30. Ma olen sel aastal Matkamessi projektijuht. Tulge kõik 1. aprillil Tallinna Lauluväljakule vaatama!

Ehk ei saanud nüüd üleliia avameelne nimekiri 😀

Share

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.