Haigus ei hüüa tulles

Hakkasin täna mõtlema, et mitu haigust aastas on normaalne ja millal peaks murelikuks muutuma? Mina ei tea, kui palju keegi haige on, sellest lihtsalt ei räägita.

Arvan, et ma aastas üleliia palju haige ei ole. Aga on kombeks saanud, et iga aasta mais olen ma korra haige. Seekord sain täpselt 3,5 päeva hoogtööd teha, kui mind tabas kurguvalu ja üle 38 palavik. Ega ma pikalt ei pidutsenud, vaid kobisin koos lastega magama. Eile oli juba kõvasti parem. Tegin küll lõunauinaku (ilma lasteta, nemad käisid seekord vaatamas, et ma ikka magama läheksin) ja õhtul oli juba nii hea, et külvasin lõpuks ometi rediseseemet ning loopisin maasikatele väetist, sest ka täna lubas vihma sadada.

Ja täna, pühapäeval, enam palavikku ei ole. Tunne on veel natuke imelik, aga ka see võib olla suurest magamisest. Läksin ka eile kell 9 koos lastega voodisse.

Ühesõnaga pingutasin üle ja siis sunnib organism puhkama ning järele annab muidugi kõige nõrgem lüli. Mul siis vist kurk või mandlid. Ma ei tea, mida ma selle teadmisega nüüd peale võiks hakata. Aga võib-olla oli poest või praami pealt ka mingi lihtlabase viiruse kaasa korjanud.

Igal juhul nii eile kui ka täna on õues vihmane ja hoogtööd niikuinii teha ei saa. Õnneks minu plaanitud 100 uut maasikataime on maas, kartul on maas ja ka kasvuhoone ning pea kõik lillepeenrad on korras. Ja aeg on ka niikaugel, et homme-ülehomme hakkame taas linna sättima.

PS! Ma ei saa aru, kuidas ma eelmisel suvel üldse mingeid asju ajada sain. Sel aastal mul siin üldse internetti ei ole. Kodulehele saan suure vaevaga pildi ette ja veel suurema vaevaga teksti üles. FB vaatamisest ma parem ei räägigi. Postituste pildid lisan kunagi hiljem ja kui linna saan, asun Teliaga kõvasse vaidlusesse. Ma ei maksa neile midagi nii vähe, et vastu mitte midagi saama peaks. Või on siinkandis nüüd see 3G üldse ilma hoiatamata välja lülitatu, sest müügijutt räägib muudkui 4G, mida ma nüüd saama peaks? Mis siis, et mul ükski seade seda vist ei toeta. Vot sulle ääremaad.

Share

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.