5 võimalust Pillele muljet avaldada

Pille VäljatagaEsimese hooga tundus, et see pole jälle minu teema, sest pähe tulid noormehed ja kes see ikka otsib netist infi, et üle 8 aasta abielus olnud naisele muljet avaldada. Kui aga pikemalt järele mõelda, siis südant võivad võita ka tulevased sõbrad või koostööpartnerid, nii et annan teada, mis mulle meeldib. Hea, et ma hakkasin selle peale juba eile mõtlema, muidu oleks täna hädas. Niisiis ….

Kuidas Pillele muljet avaldada?

  1. Lilled. Mulle meeldivad nii lõikelilled, kui ka potililled, isegi püsililled õue aeda meeldivad. Mul on nii toalilli kui ka lilli ajas väga palju. Oma aiast kirjutasin kindlasti kevadel. Toalilledest õnneks või kahjuks kirjutanud ei ole, sest  mu aknalauad on nendest lookas.
  2. Kutsu mind matkama või reisima või kohvikusse ja mu süda on sinu. Looduses liikumine annab positiivset energiat, reisimine emotsioone ning hea kohvi ja kook teeb alati hingele pai. Ma olen kohvi ja koogi sõltlane, nii et need võib ka metsa kaasa võtta. Kuhu ma matkata tahaks, saab lugeda SIIT.
  3. Näita välja, et sulle läheb korda mõistlik tarbimine ehk ära kiida oma suurt maja, kaht autot, uusi moodsaid tehnikavidinaid või seda, et sa saad iga päev väljas söömas käia. Samas pole vaja ka viimast konti laualt ära järada. Kui tahad mu südant võita, saad aru küll.
  4. Tee midagi ise. Mulle meeldivad kuldsete kätega inimesed, kes oskavad ise midagi luua. Nii mehed kui naised. Mind huvitab, kaua ja kus nad on õppinud, kust saavad inspiratsiooni. Loomeinimesed tavaliselt elavad ja mõtlevad „kastist välja“ ning see on põnev.
  5. Komplimendid, kiitus, hea nõu. Kellele ei meeldiks ennast vajaliku, ilusa või tähtsana tunda. Samas ka mentor või  isegi mitu kuluks praegu marjaks ära.
Share

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.