Minu videod 2

Teagi, kuhu neid videosid nüüd üles peaks panema? Mõned päevad tagasi panin kokku ühe väikese matkavideo, sest selle failid jäid mulle töölaual pidevalt ette. Hoian asju, mis on vaja ära teha, silma all ja nii on töölaud alati ikoone liiga täis. Mulle omale tulemus meeldib, nii et jagaks ka meeleldi. Panin nii FBsse kui ka Youtube, kuigi üks pidi tahtma teise liidrikohta omale krahmata ja ise on kaduv suurus.

Siin-seal on silma jäänud Vimeo, viin ennast sellega kindlasti kurssi. Kuigi esimese miinusena jäi silma tasuta piiratud maht. No et pärast peab ikka pärast paari video üleslaadimist maksma hakkama.

Videote tegemisega kindlasti jätkan. Samuti kuulen siin ja seal, et Instagrram on väga perspektiivikas koht. Niisiis liitusin ühes grupis videoväljakutsega – juulis iga päev üks video Instargammi. Teemad on siin:

videochallenge

Esimese hooga pidin muidugi vaatama, mis see #TGIF üldse on. Tuli välja, et Thanks God Itś Friday. Muide, ma ei teadnud, et see on väga populaarne tag. Nüüd hakkan kindlasti igal reedel kasutama.

Selles loos on veel üks probleem. Nimelt videosid võib ju miksida siin ja seal, aga mina ei ole neid siiani suutnud i-telefoni importida. Ehk saan enne kuu lõppu teada. Nii võtsingi täna ühe suvalise video telefonist, sest minu meelest on reede lõbus.

Panime maha ka märgi. Minul on tänase seisuga Instagramis 322 fänni. Näis, palju peale 30 videot see number muutunud on.

Minu Instargami lingi leiab selle lehe paremast veerust. Väljakutses aga osaleb see konto: https://www.instagram.com/pillevaljataga

Olete oodatud piiluma!

Ja siin see uus video. Materjal samuti telefoniga filmitud.

Share

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.